Connect with us

Actualitat

Detingut un menor de 14 anys per abusar sexualment de diverses dones a Manacor

Tos els fets denunciats tingueren lloc a l’Avinguda del Torrent

El passat 24 d’agost agents de la Policia Nacional de Manacor van rebre una denúncia per uns tocaments no
consentits. Els fets van ocórrer entorn de les 14.30 del mateix dia, sent la víctima, una menor d’edat, la qual caminava per l’Avinguda del Torrent quan un jove menor d’edat li va realitzar tocaments no consentits, per posteriorment abandonar precipitadament el lloc dels fets.

Posteriorment el passat dia 29 d’agost l’autor dels fets va actuar novament, a la mateixa zona de la ciutat, realitzant tocaments a una dona d’avançada edat , la qual va ser abordada per l’autor dels fets arribant fins i tot a introduir-la mitjançant la força en el vehicle de la dona, per continuar amb l’agressió i en sol·licitar auxili, l’agressor va abandonar el lloc dels fets. Tot això al moment que la dona es disposava a recollir al seu fill menor, en una guarderia de la zona.

La Policia Nacional en tenir constància dels fets va realitzar un dispositiu a fi d’identificar a l’autor dels fets, que die sdesprés va ser localitzat a l’Avinguda del Torrent de Manacor i procedint a la seva detenció.

L’autor dels fets va resultar ser un menor de 14 anys, sent-li imputats dos delictes contra la llibertat sexual, per posteriormete ser posat a la disposició de la Fiscalia de Menors de les Illes Balears.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència