Connect with us

Actualitat

Les avingudes de Manacor s’omplen de comerç i públic per la Fira de Setembre

Avui dilluns el mercat setmanal també s’ha translladat allà per el tradicional firó

Les avingudes del Tren i Fra Juníper Serra han estat un any més l’escenari de la fira de setembre, que aquest any ha celebrat l’edició XX.

Va començar el capvespre de dissabte a l’avinguda del Tren amb les paradetes de productes gastronòmics, l’exposició del XXIV Premi Ciutat de Manacor d’Arts Plàstiques, música i  atraccions situades a l’esplanada de l’estació del tren.

Durant la jornada de diumenge el ventall de propostes es va ampliar amb firaires de tot tipus, i la gran exposició de cotxes nous i d’ocasió. A més de la pròpia fira, ahir també hi va haver actuacions, desfilades, els gegants i xeremiers i la baucatada Manafoc, que van amanitzar un diumenge assoleiat.

A més, alguns dels negocis d’aquesta artèria comercial obriren les portes coincidint amb la fira. “Fins i tot alguns comerciants han participat a la fira i participaran en el firó muntant paradetes davant les façanes dels seus comerços”, ha explicat des de l’Associació de Comerciants de les Avingudes, Alfonso Uceda. I és que tan des de l’Ajuntament de Manacor com des de l’Associació de Comerciants de les Avingudes, han intentat ‘‘fer un esforç per donar una nova empenta a aquesta fira perquè crèiem que la vintena edició havia de ser especial’’, explicà la regidora de Comerç.

Com ja és costum, avui s’ha traslladat el mercat setmanal a les Avingudes.

Són tendència