Connect with us

Comunitat

Decomissen quinze tones d’alzines d’una tala no autoritzada a Bunyola

Els agents de Medi Ambient han constatat la tala de gairebé 1.800 arbres

Aquesta setmana els agents de medi ambient de les Illes Balears han decomissat 15.140 quilograms d’alzines provinents d’una tala no autoritzada en una finca de Bunyola, on ja s’havien constatat anteriorment altres accions similars que havien estat sancionades, tot i que en aquesta ocasió els fets s’han produït en una parcel·la diferent.

En la inspecció a la finca, els agents de medi ambient han trobat els peus de 1.797 alzines tallades d’entre 15 i 40 centímetres de radi de soca i un nombre encara indeterminat de radi inferior.

Es tracta, per tant, d’un pràctica reincident de l’empresa responsable que els agents de medi ambient continuen investigant i per la qual, en aquest cas, ja s’han aixecat diverses actes de denúncia i decomís.

La zona on s’ha produït la tala no autoritzada està classificada com a zona d’especial protecció per a les aus (ZEPA) i zona d’especial conservació (ZEC), i forma part del Paratge Natural de la Serra de Tramuntana com a zona d’ús limitat pel Pla d’Ordenació de Recursos Naturals (PORN).

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència