Connect with us

Comunitat

El Servei de Salut condemna enèrgicament l’agressió a una metgessa i a una infermera

Han resultat agredides quan intentaven reanimar una dona que estava inconscient a l’aparcament d’un centre educatiu de Palma

Una infermera i una metgessa del Dispositiu d’Intervenció Ràpida (DIR) d’Atenció Primària de Mallorca han estat agredides quan intentaven reanimar una dona que estava inconscient a l’aparcament del Centre d’Ensenyament Infantil i Primària (CEIP) Escola Graduada. Els fets han tengut lloc aquest divendres, quan l’equip del DIR s’ha traslladat a l’aparcament del centre escolar després de rebre una cridada que demanava assistència. Quan intentaven reanimar la pacient, que estava inconscient, aquesta ha pegat un cop de puny a la infermera, i quan la metgessa ha intentat intervenir-hi per defensar la seva companya, la pacient li ha pegat tres cops de puny.

Les sanitàries han avisat la Policia Local, que ha comparegut al lloc dels fets i ha aconseguit reduir l’agressora, que ha estat traslladada a un centre hospitalari. Posteriorment, les dues sanitàries agredides han presentat una denúncia al quarter de la Policia Local de Palma.

La Conselleria de Salut, el Servei de Salut i la Gerència d’Atenció Primària de Mallorca condemnen enèrgicament qualsevol agressió, sigui verbal o física, als professionals del sistema sanitari públic. Per la seva part, el Servei de Salut ha activat el protocol previst per a aquests casos, amb assistència sanitària i suport jurídic i psicològic a les professionals afectades.

Són tendència