Connect with us

Comunitat

Detingudes dues persones a Mallorca per presumptes delictes contra els drets dels treballadors

Sotmetien als seus empleats a jornades de més de 12 hores i sense possibilitat de lliurar cap dia

Agents de la Policia Nacional han detingut a Mallorca a dues persones com a presumptes autores de diversos delictes contra els drets dels treballadors en sotmetre als seus empleats a jornades de més de 12 hores i negar-los la possibilitat de lliurar cap dia.

Així mateix, durant els últims anys més de 200 persones han estat contractades pels arrestats per treballar en els restaurants de cuina índia i colombiana  que regenten, segons ha informat la Policia Nacional aquest divendres en un comunicat.

Aquest dimecres els agents van desenvolupar simultàniament inspeccions laborals en els restaurants denunciats, en els quals alguns treballadors van ratificar que no es complien les condicions del conveni col·lectiu, procedint-se a la detenció del titular dels negocis de 50 anys d’edat, i a l’encarregat de 41 anys.

La propietat  disposa de diversos restaurants a Palma i Palmanova i un altre a la zona de Cala Bona (Son Servera)

La recerca es va iniciar el mes passat, arran de la denúncia d’un dels treballadors, en diversos restaurants en els quals presumptament s’explotava laboralment als empleats.

La Policia Nacional va esbrinar que en l’actualitat explotaven a set negocis i que les víctimes en ocasions no comptaven amb contracte laboral o eren contractes de menys hores de les realment realitzades i amb salaris molt baixos. A més, els empleats no cobraven pagues extra ni liquidació en finalitzar la seva relació laboral.

La propietat  disposa de diversos restaurants a Palma i Palmanova i un altre a la zona de Cala Bona (Son Servera).

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència