Connect with us

Esports

Error humà o atac extern?

El compte a Twitter de Rafel Nadal difon un vídeo contra Rufián i després assegura que ha estat un hackeig

El tennista Rafel Nadal ha compartit al seu perfil de Twitter un vídeo en què la vicepresidenta del Govern Soraya Sáenz de Santamaría contestava a Gabriel Rufián aquest dimarts al Congrés dels Diputats en relació al referèndum independentista de Catalunya. “El hostiazo a Rufián s’ha escoltat fins a Meranges”, era el text que acompanyava el vídeo, publicat originalment pel compte ‘El Aguijón’, dedicat a publicar missatges crítics amb els polítics d’esquerres.

Aquest retuit immediatament va cridar l’atenció dels seus seguidors, sorpresos que l’esportista difongués un missatge partidista i més en to insultant. Minuts després, el compte de Nadal desfeia el retuit i publicava el següent missatge: “Acabo de darme cuenta de que terceras personas han entrado en mi perfil haciendo un uso inaceptable. Ya la he recuperado. Lamento lo sucedido”.

No es coneixen més detalls de les suposades “terceres persones”, però l’episodi recorda a altres similars protagonitzats per comptes corporatius en què l’empleat encarregat de gestionar un compte oficial s’equivoca i retuiteja un missatge quan pensava que ho estava fent des del seu compte personal.

Són tendència