Connect with us

Comunitat

BMN aprova la seva fusió amb Bankia

El Fons de Reestructuració Ordenada Bancària (FROB) ostentarà una participació propera al 65%

Els accionistes del Banc Mare Nostrum (BMN) han recolzat, amb el 95% dels vots, la fusió de l’entitat amb Bankia en una junta extraordinària celebrada aquest dijous a Madrid, al mateix temps que els accionistes de Bankia s’han reunit en el Palau de Congressos de València.

A la junta, l’ordre de la qual del dia solament contemplava un punt, l’aprovació de la fusió, han assistit 222 accionistes entre presents i representats, titulars del 97,164% del capital amb dret a assistència.

L’operació s’articularà mitjançant el lliurament de 205,6 milions d’accions de nova emissió de Bankia als accionistes de BMN, la qual cosa suposa atorgar un valor a aquesta última de 825 milions d’euros (0,41 vegades el seu valor en llibres). Els accionistes de BMN ostentaran un 6,7% del capital de Bankia una vegada completada l’operació.

La integració dels dos bancs donarà lloc a la quarta entitat bancària de l’Estat per volum d’actius, superior a 23.000 milions d’euros, i en la qual el Fons de Reestructuració Ordenada Bancària (FROB) ostentarà una participació propera al 65%.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *