Connect with us

Actualitat

Sis detinguts per nombrosos robatoris a Felanitx, Santanyí i Vilafranca

En vehicles i propietats privades

La Guàrdia Civil ha detingut a sis joves integrants d’una banda presumptament responsable de nombrosos robatoris en cases i vehicles en diferents municipis de Mallorca.

Els joves han estat detinguts en el marc de ‘l’Operació Migjorn’, que ha aconseguit esclarir uns 20 robatoris, segons ha informat l’Institut Armat en una nota de premsa.La majoria es van cometre en les localitats de Felanitx, Santanyí i Villafranca, encara que no es descarten altres poblacions, ja que alguns dels objectes confiscats procedeixen de robatoris comesos a Palmanova.

La recerca la van iniciar agents de la Guàrdia Civil de Manacor i Felanitx després de rebre diverses denúncies per robatoris en cases i a l’interior de vehicles. A més de les sis detencions s’han practicat quatre registres domiciliaris i s’han confiscat nombrosos objectes.

Una part ja ha estat retornats als seus propietaris i la resta seran exposats en les dependències de la guàrdia Civil de Felanitx fins al 22 de setembre perquè les víctimes dels robatoris puguin passar a reconèixer-los.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència