Connect with us

Comunitat

Amb l’abstenció de Podem: El Parlament rebutja reprovar a Biel Barceló

Laura Camargo, ha criticat que el PP vengui a donar “lliçons de regeneració democràtica i ètica” quan té més de 60 casos de corrupció en els jutjats

El Parlament ha rebutjat aquest dimarts reprovar el vicepresident del Govern, Biel Barceló, com proposava el PP, per la seva responsabilitat en el cas de la suposada trama de contractes menors adjudicats a l’excap de campanya de MÉS Jaume Garau per part de l’Administració, amb l’abstenció de Podem.

La proposta ha estat rebutjada amb 24 vots en contra (PSIB i MÉS), 22 a favor (PP i Ciutadans) i l’abstenció d’11 vots (Podem i El Pi).

La portaveu del grup parlamentari de Podem, Laura Camargo, ha criticat que el PP vengui a donar “lliçons de regeneració democràtica i ètica” quan té més de 60 casos de corrupció en els jutjats, alguns amb sentències en ferm, per la qual cosa ha demanat que primer faci “neteja” interna abans de demanar responsabilitats a d’altres. “Quina falta de vergonya tenen vostès”, ha dit Camargo a la bancada del PP, qui ha recordat que el seu partit ja va demanar en el seu moment la dimissió i el cessament de Barceló perquè la “falta d’ètica”, quan es tracta de diners públics, no pot deixar “indiferent” a ningú.

Davant això la portaveu parlamentària del PP, Marga Prohens, ha demanat la paraula i ha respost que el seu partit compleix amb les sentències judicials.

El diputat de MÉS per Mallorca David Abril ha apuntat que la iniciativa del PP està “tergiversada”, carregada de “mentides, difamacions i demagògia” i plena de “supòsits i presumptes”, mentre ha defensat que el seu partit ja va assumir les responsabilitat pel cas dels contractes.

Són tendència