Connect with us

Esports

L’aigua de mar miraculosa que beu Nadal

S’anomena Totum Sport, i és un complement alimentari natural que ajuda a hidratar-se millor i a evitar lesions i rampes musculars

Del mar a la boca. Del golf de Biscaia a l’estómac. Així funciona ‘Totum Sport‘ aquest suplement natural basat en la ràpida assimilació per part del cos humà i que facilita la hidratació i la recuperació després de la pràctica esportiva, processat i comercialitzat per Laboratoris Quinton, una empresa amb seu a Alacant.

Aquest complement, que proporciona tots els electròlits necessaris, ajuda al cos a mantenir correctament hidratat, així com a evitar lesions i reduir el període de recuperació. Els electròlits són minerals en estat iònic fonamentals per al correcte funcionament del metabolisme, que durant la pràctica esportiva, a causa de l’esforç físic i la sudoració, sobretot en ambients humits i calorosos, es perden amb molta més rapidesa.

La raó no és una altra, asseguren des de Laboratoris Quinto, que la matèria utilitzada: aigua marina extreta a 30 metres de profunditat del golf de Biscaia que, sense rompre la cadena de fred, es trasllada en menys de 48 hores als laboratoris del grup per sotmetre-la a un procés de doble microfiltració, en fred i en ambient estèril, per tal de preservar totes les propietats nutricionals.

El golf de Biscaia és un dels pocs llocs del món, 11 que es coneguin, on l’aigua compta amb aquestes propietats. Són les zones en què neix la vida, on hi ha fitoplàncton i on comença la cadena alimentària de la mar.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència