Connect with us

Oci i Cultura

‘Filant somnis’: Vida, obra i música d’Anegats

El documental elaborat per Cinètica Produccions, repassa la trajectòria de la banda musical de Son Servera

Una història d’amistat, de passió per la música. Un repte. Pep Álvarez, José Juan Umbert i Paco González no haguessin imaginat mai que arribarien a complir una dècada sobre els escenaris. Cinc discos d’estudi, un bàsic i un altre en directe que convertiren a la formació de Son Servera com una de les bandes de pop-rock mallorquí més importants dels últims anys.

‘Filant Somnis’, documental elaborat per Cinètica Produccions, dirigit per Marisa Goñi i amb guió de Xisco Umbert, repassa la trajectòria de la banda a través d’entrevistes als distints membres de la formació, productors, distribuïdors musicals, crítics i cantants. Així, col·laboren Tomeu Penya, Marisa Rojas, Pau Debon, Miquel Brunet, Miquel Àngel Sancho, Dani Ambrojo i un llarg etcètera de veus que posen en valor l’aposta pel rock-pop de qualitat que allà pel 2003 va fer Anegats.

El documental, d’una hora de durada,es va estrenar el mes d’octubre de 2014 al Teatre La Unió de Son Servera.Un cop alliberat ara el podem gaudir obertament.

Són tendència