Connect with us

Manacor

El Museu de Manacor estrena una exposició pels infants

Amb el nom de “Tic-tac; el pas del temps”, es tracta d’una mostra interactiva per entendre l’evolució i el pas del temps

Aquesta exposició vol explicar què és el temps i com ha estat la història i evolució als nens i nenes de la localitat. Es pot visitar des del passat 8 d’abril, que es va fer la presentació oficial i fins al 25 de juny.

“És la primera que fem enfocada al públic infantil i també la primera que feim sense que s’exposin objectes del museu”, explica la directora del Museu de Manacor, Magdalena Salas. “Volem facilitar que els infants puguin assimilar el concepte del pas del temps perquè no sempre els resulta fàcil i per molts d’ells el més antic que coneixen són els padrins”, puntualitzà Salas.

L’exposició, mitjançant panells interactius, intenta fer comprendre les transformacions del món mitjançant l’evolució històrica i les transformacions en la vida dels homes i dones a través de l’evolució biològica.

Així els que visitin l’exposició es trobaran amb un recorregut que els oferirà jugar amb mapes i diferents activitats que els permetran interactuar i comprovar que el temps passa i amb ell canvien els costums i la vida de la gent.

Són tendència