Connect with us

Oci i Cultura

Arriba Algaid’Art

La nit de les arts plàstiques d’Algaida celebra aquest proper dissabte dia 9 de setembre a partir de les 19.00 hores la seva segona edició

La nit de les arts plàstiques d’Algaida celebra aquest proper dissabte dia 9 de setembre a partir de les 19.00 hores la seva segona edició. Algaid’Art comptarà amb 16 espais d’exposicions on artistes del municipi, d’altres indrets de Mallorca i d’Eivissa i Formentera mostraran les seves obres. Entre els espais cal destacar sa Rectoria, la Casa de la Vila i altres cases de gran caràcter històric i patrimonial que han estat tancades durant molt de temps i que obriran les seves portes expressament per Algaid’Art.

Una de les novetats d’enguany és una exposició de ventalls que han estat realitzats expressament per a Algaid’Art per artistes d’Algaida i altres de renom com Lluís Maravert, Joan Costa, Lourdes Sampol o Biel Bover, enre altres participants. Aquesta col·lecció serà itinerant, ja que després de l’estrena a Algaida, viatjarà a Dénia i Alacant el pròxim 6 d’octubre. També destaca la intervenció a la plaça d’Algaida de les dones del curset de brodat que es fa a la tercera edat i que durà per nom “Teixint el poble”.

Una de les novetats d’enguany és una exposició de ventalls que han estat realitzats per artistes del poble i altres de renom com Lluís Maravert, Joan Costa, Lourdes Sampol o Biel Bover

Cal destacar també l’Espai Jove, on un gran nombre de joves del municipi s’iniciaran exposant les seves obres plàstiques de pintura, escultura, fotografia, teixit, etc… Serà a l’espai de la Peixateria, i amb la coordinació de Kika Martí i Daiana Fiol. Una altra de les novetats és la venda de serigrafies a benefici de Ciudad Antigua.

La nit comptarà amb les actuacions musicals de la Batucada, Arrual Jazz Mort i l’espectacle de circ d’Alex Artigues i Maddi Salvatierra.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència