Connect with us

Actualitat

Els personalismes s’interposen en la unitat política per a la reforma de Ses Comes

Les obres de millora i reforma del col·legi de Porto Cristo es faran durant el 2018. Tot i això, es van haver d’aprovar dues mocions quasi iguals per les confrontacions polítiques

 

Durant aquest any i el vinent el col·legi de Ses Comes creixerà i millorarà amb infraestructures. De fet, com ja havíem anunciat,  l’Ajuntament canvia les normes subsidiàries per tal de poder fer l’ampliació, i a més, l’any 2018 es farà també una nova escola per infantil i s’eliminaran els barracons; propostes acordades amb la Conselleria d’Educació el mes de febrer.

Però tot i que tots els grups polítics estan d’acord amb aquestes reformes, el grup del Govern i el grup de l’oposició de Més-Esquerra varen presentar per separat una moció quasi igual al plenari manacorí del mes d’abril.

El diputat de Més-Esquerra, Sebastià Llodrà, va acusar Catalina Riera de fer “política barata”, de no informar els pares ni als ciutadans de les decisions i de què a Porto Cristo no hi pot haver “escoles de primera i de segona”.

Amb tot, va voler matisar que la seva proposta era en positiu i venia d’una proposta aprovada per unanimitat a la Junta de Districte de Porto Cristo. De totes maneres va recalcar que el fet què Catalina Riera fes “una roda de prensa incendiària” acusant-los de mentir era el motiu pel què les mocions de l’equip de Govern i la seva no podien anar juntes.

Per la seva part, la regidora d’Educació es va mostrar molesta i va reiterar que “vostès són uns mentiders perquè diuen mentides, i això sí que és menysprear el poble”.

Riera va aclarir que el que ella volia amb la roda de premsa és demostrar que la moció, amb la qual estaven d’acord, arribava tard, perquè la Conselleria i l’Ajuntament ja havien arribat a l’acord d’ampliació i millora de l’escola abans què Més-Esquerra fes la proposta de moció, però en cap cas la considerava incendiària.

Després d’un recés i tot i que els portaveus dels diferents grups van intentar arribar a un acord amb modificacions; les dues mocions varen quedar separades però aprovades per unanimitat.

Així doncs, el col·legi Ses Comes gaudirà d’una millora i ampliació integrant la plaça de Ses Comes a l’equipament educatiu que ja és l’escola i dotant al col·legi de noves infraestructures per a infantil. Aquestes obres es duran a terme durant el 2018. Tots els grups polítics van voler destacar la implicació de la Conselleria d’Educació del Govern Balear amb Manacor aquesta nova legislatura.

 

 

 

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència