Connect with us

Actualitat

Cala d’Or renova l’enllumenat públic

La mesura permetrà reduir fins a un 70% el consum energètic de la zona

L’Ajuntament de Santanyí acabar de renovar bona part del sistema d’enllumenat del nucli de Cala d’or: s’han realitzat obres de modificació de l’instal·lació elèctrica de l’enllumenat públic del sector corresponent a l’avinguda Punta Grosa. Aquest sector és el més gran de la zona i abasta des dels carrers de s’Espalmador i Partions, passant per l’avinguda Punta Grossa, fins el carrer dels Ravells i part de l’avingua de Sa Cala Gran.

La intervenció realitzada consisteix en la substitució de tots els punts de llum que hi havia al sector per fanals d’estil vuitcentista d’acer inoxidable amb làmpares de tipus led d’alt rendiment energètic. A més, s’han afegit nous punts de llum a diferents trams de carrer allà on la il·luminació no era suficient. Al mateix temps, s’ha revista tota la instal·lació elèctica, i s’ha substituït el quadre general de protecció seguint les exigències de seguretat.

En total s’han invertit 158.000 euros en aquest projecte, a través del Pla d’Obres i Serveis

Ara a la zona hi ha 185 punts de llum, entre els que hi havia i els que s’hi han afegit; tots de tipus led de potències d’entre 23 i 55 W, el que suposa una reducció d’un 70% de la potència, i per tant del consum energètic de l’enllumenat públic. En total s’han invertit 158.000 euros en aquest projecte, a través del Pla d’Obres i Serveis.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència