Connect with us

Comunitat

Detingut un conductor que circulava en sentit contrari per l’autopista Palma-Andratx

Es tractava d’un Porsche Cayenne, conduït per un ciutadà alemany, el qual mostrava evidents símptomes de trobar-se baix els efectes de begudes alcohòliques

Sobre les 02:45 hores d’aquesta passada matinada, la central d’emergències de la Guàrdia Civil va ser informada de que un vehicle tot terreny de grans dimensions de color negre, anava circulant a gran velocitat en sentit contrari per la autopista Ma-1 (Palma-Andratx) a l’altura del km 11, ocupant els carrils sentit Palma i circulant sentit Andratx.

Immediatament es va establir un dispositiu operatiu per interceptar el vehicle, mobilitzant totes les patrulles de l’Agrupació de Trànsit de la Guàrdia Civil i de Seguretat Ciutadana que eren a la zona, visualitzant la posició del vehicle mitjançant el sistema de càmeres de vigilància del trànsit , en col·laboració amb el Centre de Gestió de la Prefectura Provincial, comprovant com el vehicle circulava a gran velocitat per aquesta autopista, realitzant un canvi de sentit d’alt risc en el quilòmetre 17,200 tram corb amb escassa visibilitat. Una vegada que va aconseguir donar la volta al vehicle va continuar en el sentit correcte.

Finalment el tot terreny va poder ser interceptat per una patrulla de servei a la sortida de Palma Nova, glorieta d’enllaç amb la Ma-1015, comprovant que es tractava d’un Porsche Cayenne matrícula alemanya, conduït pel ciutadà alemany A.B., el qual mostrava evidents símptomes de trobar-se baix els efectes de begudes alcohòliques.

Realitzades les proves d’alcoholèmia va donar un resultat molt superior al triple de la taxa mínima permesa, per la qual cosa es va procedir a la seva detenció pels delictes de conducció temerària i conducció baix els efectes de begudes alcohòliques. El detingut va ser posat a diposició judicial.

Són tendència