Connect with us

Capdepera

Èxit de participació en la II fira de l’Esport gabellí

La fira  ha estat obra del projecte Capdepera Activa; un programa per fer arribar hàbits de vida i nutrició saludable a la població

El poliesportiu Es Figueral s’ha omplert aquest cap de setmana de gent disposta a aconseguir més salut a través de l’esport i els hàbits saludables. És la segona edició d’aquesta fira, i la culminació del projecte Capdepera Activa, que al llarg de tot l’any ha anat fent altres tallers, xerrades nutricionals, etc. oberts al públic i per tal de fer arribar la informació a tothom.
Aquest any, a la fira s’hi podia trobar tant informació mèdica; oferida per les farmàcies de la localitat, que també feien proves de salut; podies també realitzar diversos tipus d’activitats i jocs per a nens per activar el cos, o també gaudir de diverses exhibicions com partits de futbol, o espectacles de dansa.
Al llarg dels tres dies més d’un centenar de persones han visitat el recinte ferial que va ser inaugurat el divendres amb la presentació d’una ruta de montain bike i un vídeo de presentació de totes les ofertes esportives de Capdepera.
A aquest acte hi assistiren el batle de Capdepera, Rafel Fernández;; la consellera de Salut del Govern de les Illes Balears, Patricia Gómez; la Directora Insular d’Esports, Margalida Portells; i el regidor d’Esports de l’Ajuntament gabellí, Pere Terrassa

 

Són tendència