Connect with us

Actualitat

Porto Cristo: L’escola de Ses Comes podrà acollir més alumnes

Gràcies a les obres d’ampliació que s’executaran durant el curs 2017-2018

L’escola de Ses Comes podrà acollir més alumnes gràcies a les obres d’ampliació que faran que durant el curs 2017-2018 el centre escolar de Porto Cristo. Aquestes obres faran que el centre guanyi quatre noves aules. De moment, s’ha instal·lat una nova aula modular “que es podrà retirar quan acabin les obres d’ampliació de l’escola, les quals previsiblement començaran aquest mes de gener”, explica el delegat de la zona costanera i president de la Junta de Districte de Porto Cristo, Joan Gomila. Així s’espera que durant el curs escolar que està a punt d’iniciar-se els alumnes que comencin les classes a les aules modulars puguin acabar-les en una de les quatre noves aules que l’escola tendrà en acabar les obres.

“La Conselleria d’Educació ha anunciat, i així ens consta a l’Ajuntament, que es preveu iniciar l’ampliació de l’escola al 2018”, ha explicat la regidora d’Educació, Catalina Riera. De fet “les obres d’ampliació figuren en el pressupost de la Conselleria per l’any que ve i estam ben satisfets que des del Govern solucionin la manca d’espai que pateix aquest centre”, afegeix Joan Gomila.

 Més pati de jocs

Per poder executar les obres d’ampliació de l’escola de Ses Comes “s’ha hagut d’ubicar una de les aules modulars de l’escola al costat de l’entrada del centre, precisament per no instal·lar-la just en el lloc on s’ha de construir l’ampliació de l’edifici existent”, aclareixen des de l’Ajuntament. Per això una d’aquestes aules s’ha instal·lat davant l’escola, en el tram del carrer Tramuntana que aviat es convertirà en part del nou pati de l’escola.

A més de les noves aules que es construiran, a l’escola de Ses Comes “es guanyarà superfície pel pati de jocs perquè el tram de carrer Tramuntana, el qual es troba just davant l’escola, passarà a ser un nou tros del pati del centre escolar”, afegeix Gomila. Precisament per aquest motiu l’aula modular provisional s’ha instal·lat en el tram de carrer Tramuntana que passarà a formar part de l’equipament educatiu de escola de Ses Comes.

Són tendència