Connect with us

Actualitat

L’edifici Can Rata acollirà les dependències dels Serveis Socials de Capdepera

El centre oferirà servei només al nucli del municipi

L’edifici Can Rata de Capdepera acollirà les dependències dels serveis socials del municipi després que s’hagi aprovat un pressupost de més de 100.000 euros per a la seva reforma.

Es té previst que les obres es realitzin en un termini de quatre mesos. Amb l’obra de reforma es farà un local únic i exclusiu per a Serveis Socials de Capdepera nucli: amb dos despatxos, una sala multifuncional, un magatzem, una recepció i un bany. Això proporcionarà major espai i privacitat al departament, ja que actualment els Serveis Socials està dividit amb diverses oficines.

A les noves dependències hi haurà un treballador social, un educador social i un administratiu que atendran les demandes de la població gabellina. Els residents a Cala Rajada seguiran acudint al Centre del Cap Vermell.

L’edifici Can Rata està situat al carrer Principal, entre l’antic ajuntament i el nou. Fa una sèrie d’anys que està en desús però ha acollit durant molt de temps cursos d’adults i la ràdio municipal, entre altres serveis.

Són tendència