Connect with us

Comunitat

Detingut el líder de la comunitat musulmana a Formentera

Per nombrosos delictes de robatori en domicilis i furts comesos principalment a les platges de l’Illa

La Guàrdia Civil ha detingut a nou persones i investigat a una altra més per nombrosos delictes de robatori en domicilis i furts comesos principalment a les platges de Formentera.

Després de tenir coneixement a través de denúncies, components de la Guàrdia Civil de Formentera van iniciar una recerca amb la finalitat d’identificar als autors dels robatoris. Els membres de la banda eren joves en la seva majoria estrangers i especialitzats a cometre robatoris, furts i uns altres a “donar sortida al gènere robat al mercat negre”.

En els robatoris que cometien en habitatges el ‘modus operandi’ era sempre el mateix: triaven una casa destinada a l’ús vacacional, forçaven finestres o portes i sostreien objectes personals de valor com a rellotges, joies i doblers.

De la mateixa manera, els que s’encarregaven dels furts principalment a les platges més concorregudes sostreien igualment objectes personals i telèfons mòbils al descuit dels turistes quan aquests es banyaven. En total, els agents de Formentera han esclarit set robatoris en habitatges, dos delictes de furt, una substracció de vehicle i dotze delictes d’encobriment.

Entre els detinguts, es troba el líder de la comunitat musulmana a Formentera.

Són tendència