Connect with us

Actualitat

La primera edició de les jornades d’estudis locals de Llucmajor ja compta amb 50 ponències

Les exposicions pretenen fomentar i difondre nous coneixements

La primera edició de les Jornades d’Estudis Locals de Llucmajor ja compte amb 50 ponències. Aquestes jornades, foren organitzades per l’Ajuntament llucmajorer que ha seguit les passes d’altres municipis i permetrà presentar investigacions i estudis inèdits.

El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Llucmajor, Lluís Segura (MES), des d’on s’han organitzat les jornades, considera que aquesta xifra “és tot un èxit”

“Per ser la primera vegada que organitzem les jornades d’estudis locals, considerem que la res-posta dels estudiosos, investigadors, historiadors i ments inquietes és molt bona i demostra que hi havia ganes que Llucmajor comptés amb unes jornades d’estudis locals per tal de fomentar i donar difusió als coneixements relacionats amb el nostre municipi”.

Les ponències, que seran presentades els dies 10 i 11 de novembre versaran sobre temes ben diversos: socials, culturals, medi ambientals, científics, històrics o literaris, entre altres.

Totes elles, han de ser exposades en menys de 15 minuts i l’estudi no pot durar més de 20 pàgines. Tant les ponències com els treballs previs seran avaluats per un comitè científic integrat de doctors de diferents àmbits com són Celso Calviño Andreu, Maria Ginard Puigserver, Jaume Oliver Jaume, Baltasar Pons Thomàs, Climent Ramis Noguera, Miquel Sbert Garau, Sebastià Serra Busquets.

Així mateix, hi ha un comitè assessor i de seguiment format per gent de la cultura i de consens com són Miquel Amorós Puig, Miquel Cardell Santandreu, Joan Clar Monserrat, Maties Garcias Salvà, Joan Monserrat Sastre, Pau Tomàs Ramis.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència