Connect with us

Actualitat

OnCapdepera, la nova APP de l’Ajuntament de Capdepera

El ciutadà podrà realitzat suggerències de millora al Consistori

El departament de Turisme de l’Ajuntament de Capdepera ha creat la nova APP per als smartphones i tauletes OnCapdepera, una eina amb la qual el consistori vol crear un feedback útil amb el ciutadà, fàcil i a l’abast de la majoria. La regidora de Turisme, Mónica Viejo, la va presentar aquest dimarts vespre al sopar a la fresca de les festes de Sant Bartomeu.

OnCapdepera és una aplicació de molt senzill ús amb la qual el ciutadà podrà realitzat suggerències de millora a l’ajuntament mitjançant el seu mòbil i en qüestió de segons, només caldrà enviar una imatge representativa, per exemple, una farola rompuda, acompanyada d’una breu explicació. Aquestes imatges passaran directament al responsable del departament al qual correspongui realitzar la millora i es gestionaran per resoldre-les al més aviat possible.

Aquesta és l’eina principal d’OnCapdepera, la regidora Viejo creu que amb aquesta aplicació els veïnats de Capdepera «ajudaran a que el municipi millori». «Quatre ulls i veuen més que dos, i si la ciutadania de Capdepera ens ajuda a millorar tots i hi sortirem guanyant», afegeix.

Però OnCapdepera no és només una eina de millores. Des de l’aplicació, els usuaris podran informar-se de les darreres notícies del municipi, estaran assabentats dels horaris de tots els esdeveniments esportius del poble, de l’agenda d’actes, podran escoltar Capdepera Ràdio des del mòbil, i tendran tota la informació turística disponible, com horaris de serveis, rutes de senderisme, entre d’altres.

La regidora explica: «Amb la descàrrega de l’APP tendrem a un sol clic l’agenda d’esdeveniments, els horaris esportius, les notícies i la ràdio»; i conclou: «Tots els que vivim a Capdepera treballam cada dia perquè el municipi millori i creim que amb aquesta aplicació agilitzarem aquesta tasca».

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència