Connect with us

Actualitat

Manacor vol fidelitzar i incentivar als consumidors de productes de proximitat i de comerç just

Manacor vol fidelitzar i incentivar als consumidors de productes de proximitat i de comerç just

El municipi compte a hores d’ara amb un total de 52 comerços adherits a la iniciativa ‘Comerç Verd’

Manacor compte ara mateix amb un total de 52 comerços adherits a la iniciativa anomenada Comerç Verd. Són botigues que majoritàriament ofereixen als consumidors productes de proximitat, de comerç just o de producció ecològica. També promouen el reciclatge i les bones pràctiques mediambientals.

Aquest dimecres, l’Ajuntament de Manacor ha presentat dues noves campanyes d’impuls adreçades a aquest tipus d’establiments, amb el suport de Rezero, l’entitat certificadora de Comerç Verd.

A la presentació, que ha tingut lloc en el centre urbà de la ciutat, hi han pres part el delegat de Medi Ambient, Sebastià Llodrà, la delegada de Comerç, Paula Asegurado; la coordinadora de Rezero a les Illes Balears, Roser Badia; Alícia Marqués, coordinadora de tallers de la Fundació Deixalles, Maria Suau, responsable de Medi Ambient de la Fundació Deixalles; i Elisabet Vaquer, educadora per a la transformació social de S’Altra Senalla.

A partir d’ara, els ciutadans que comprin als establiments amb el segell de Comerç Verd rebran una targeta de fidelització que podran completar fent un consum responsable i sense residus. A canvi, podran obtenir premis com bosses de malla reutilitzables per a la fruita i la verdura, poder participar en un sorteig de dues bicicletes de passeig, dos bons de tota la temporada de 2 pàdels o 1 caiac, i dos lots per a dues persones per una excursió a una cova marina.

Són tendència