Connect with us

Actualitat

Bel Riera, pronunciarà el pregó de les Fires i Festes de primavera 2024 de Manacor

Bel Riera, pronunciarà el pregó de les Fires i Festes de primavera 2024 de Manacor

Ha estat bibliotecària de l’IES Mossèn Alcover i propietària de l’estanc situat a prop de l’Estació del Tren

La que ha estat bibliotecària de l’IES Mossèn Alcover i propietària de l’estanc del Tren, Isabel M. Riera Oliver, serà l’encarregada enguany de pronunciar el pregó de les Fires i Festes de primavera 2024 de Manacor.

El batle, Miquel Oliver, ha ressaltat el fet que sigui una persona socialment molt coneguda en el municipi i que ben segur tendra moltes anècdotes i experiències per a comptar i compartir amb tots els assistents a l’acte que suposarà el punt de partida a una mica més de dues setmanes de celebracions. Oliver també s’ha referit a la figura i la trajectòria professional de la periodista Margalida Solivellas, corresponsal de TV3 a les Illes Balears durant 36 anys, que el pròxim 6 de juny rebrà el Reconeixement de Mèrits de l’Escola Municipal de Mallorquí, en el transcurs d’un acte que es farà al Teatre de Manacor.

El delegat de Festes, Mateu Marcé; la delegada de Fires, Júlia Acosta; i la directora de l’Escola Municipal de Mallorquí, Margalida Rosselló, també han assistit a la presentació que s’ha celebrat al Claustre de Sant Vicenç Ferrer.

El programa d’actes d’enguany recullen dues novetats respecte a l’edició del 2023: la desfilada de carrosses i comparses que se celebrarà el diumenge 2 de juny, a les 18.30 hores, només faran una volta a l’itinerari habitual, per tal de facilitar la participació dels infants i evitar les hores més fortes de sol, segons ha explicat el regidor de Festes. Una decisió que s’ha pres tenint en compte els suggeriments per part de la comunitat educativa del municipi.

La segona novetat, té a veure amb la celebració d’una Revetla Blanca que se celebrarà el divendres 31 de maig, a partir de les 22 hores, en la plaça Ramon Llull, on les versions musicals de la dècada dels 80 i 90, conjuntament amb la participació de diversos DJS de moda, seran els protagonistes. Això sí, els assistents hauran de vestir de blanc.

Podeu consultar el programa de festes al complet clicant damunt aquest enllaç. 

Són tendència