Connect with us

Actualitat

Artà vol que la nova Ordenança per combatre el consum de begudes al carrer tengui en compte l’opinió dels ciutadans

Artà vol que la nova Ordenança per combatre el consum de begudes al carrer tengui en compte l'opinió dels ciutadans

Per aquesta raó, el govern municipal ha obert un termini perquè els veïnats pugui fer les seves aportacions a través de la web de l’Ajuntament

L’Ajuntament d’Artà té intenció d’aprovar pròximament una nova Ordenança municipal per combatre el consum indegut de begudes alcohòliques en la via pública. Però abans de la seva redacció definitiva, el govern municipal ha decidit fer una consulta ciutadana prèvia. Els veïnats interessats a dir la seva opinió al respecte, ho poden fer aquests dies i fins al 23 de maig, a través de la pàgina web del Consistori.

Des de l’Ajuntament, s’ha informat que l’objectiu d’aquest procés de consulta ciutadana pretén recollir l’opinió dels residents, així com de les organitzacions més representatives potencialment afectades per la futura redacció de la futura normativa.

Segons ha informat el Consistori en un comunicat de premsa, “l’aprovació d’aquesta Ordenança ha de permetre, d’una banda, desenvolupar una sèrie d’actuacions amb la finalitat de treballar les mesures preventives per evitar aquest consum massiu i, d’una altra banda, controlar els comportaments inadequats que aquest fet provoca”.

Són tendència