Connect with us

Actualitat

Presó provisional per al presumpte autor del doble assassinat de Manacor

Presó provisional per al presumpte autor del doble assassinat de Manacor

L’arrestat continuarà ingressat a l’hospital de Son Espases, però a partir d’ara ho farà en qualitat de pres, no de detingut

Tot i que encara no ha pogut prestar declaració davant el jutge per motius de salut, el magistrat encarregat cas del doble parricidi ocorregut dilluns passat en un habitatge situat als afores de Manacor, ha decretat aquestes últimes hores presó provisional per al detingut.

L’home, que va posar fi a la vida de la seva mare i el seu germà, està ingressat des de dilluns a la nit a l’àrea de psiquiatria de l’Hospital de Son Espases, a Palma. A mitjans d’aquesta setmana, va rebre la visita d’un metge forense que va determinar que el presumpte autor dels fets no estava capacitat per poder prestar declaració davant del jutge encarregat del cas.

La interlocutòria al voltant de la presó provisional adoptada pel titular del Jutjat d’Instrucció número 2 de Manacor, permet que l’arrestat pugui continuar rebent assistència mèdica hospitalària, però a partir d’ara ho farà en qualitat de pres, no de detingut. Un cop rebi l’alta mèdica sí que haurà de prestar declaració davant del jutge.

A mitjans d’aquesta setmana, va rebre la visita d’un metge forense que va determinar que el presumpte autor dels fets no estava capacitat per poder prestar declaració davant del jutge encarregat del cas

Els investigadors creuen que l’home va cometre el doble homicidi després de patir un brot psicòtic, amb deliris i al·lucinacions.

Són tendència