Connect with us

Actualitat

El parricida de Manacor va patir un brot psicòtic quan va matar la seva mare i el seu germà

El parricida de Manacor va patir un brot psicòtic quan va matar la seva mare i el seu germà

Aquest dijous està previst que se’ls practiqui l’autòpsia a les dues víctimes del tràgic succés

El veïnat de Manacor que aquest dilluns passat va matar a la seva mare i al seu germà en una finca situada als afores de la ciutat, hauria patit un brot psicòtic, segons consta a l’atestat policial que investiga al cas.

Segons els experts, aquest brot podria estar vinculat a alguna mena de trastorn mental com l’esquizofrènia, però asseguren que la majoria d’aquests atacs són molt difícils de detectar. Les persones que els pateixen tenen poca consciència d’allò que els està passant, i per això no demanen ajuda. Tenen al·lucinacions, deliris i, en moltes ocasions, se senten perseguits o amenaçats, però ho atribueixen tot a la resta, generalment a la gent més propera.

Un metge forense hauria determinat que el parricidi ara mateix no es troba en condicions mentals per poder prestar declaració davant el jutge encarregat del cas, segons IB3 Notícies

Per altra banda, i segons IB3 Notícies, el detingut que roman ingressat a l’Hospital de Son Espases de Palma des del passat dilluns a la nit, ha rebut aquest dimecres la visita d’un metge forense que, segons la mateixa font, hauria determinat que el parricidi ara mateix no es troba en condicions mentals per poder prestar declaració davant el jutge encarregat del cas.

Mentrestant, la investigació continua oberta i aquest dijous està previst que se’ls practiqui l’autòpsia a les dues víctimes del tràgic succés que ha commocionat el municipi de Manacor.

Foto: IB3 Notícies.

Són tendència