Connect with us

Comunitat

Un alt càrrec del PP decidirà sobre els casos pendents d’Anticorrupció a les Balears

Nou nomenament polèmic al Govern de Marga Prohens. Aquesta vegada ha estat Catalina Ferrer, que va ser nomenada secretària general de la conselleria d'Habitatge el juliol de l'any passat i va deixar el càrrec a finals del març passat. Ara serà ella qui decideixi sobre les 207 denúncies que té obertes l'oficina Anticorrupció de les Balears que, ben aviat, baixarà la barrera després de l'acord PP-Vox. El seu sou serà superior al de la presidenta Prohens superant els vuitanta mil euros. Ferrer va ser nomenada fa dues setmanes, el dos d'abril. Serà ella, qui decideixi quin curs han de seguir les denuncien que resten pendents i a quins òrgans les envia o si finalment s'arxiven.

Marga Prohens ha col·locat al capdavant d’Inspecció General de Serveis Catalina Ferrer que, fins ara, era la número dos a la conselleria d’Habitatge

Nou nomenament polèmic al Govern de Marga Prohens. Aquesta vegada ha estat Catalina Ferrer, que va ser nomenada secretària general de la conselleria d’Habitatge el juliol de l’any passat i va deixar el càrrec a finals del març passat. Ara serà ella qui decideixi sobre les 207 denúncies que té obertes l’oficina Anticorrupció de les Balears que, ben aviat, baixarà la barrera després de l’acord PP-Vox. El seu sou serà superior al de la presidenta Prohens superant els vuitanta mil euros.

Ferrer va ser nomenada fa dues setmanes, el dos d’abril. Serà ella, qui decideixi quin curs han de seguir les denuncien que resten pendents i a quins òrgans les envia o si finalment s’arxiven.

Són tendència