Connect with us

Actualitat

L’Ajuntament de Campos, en el punt de mira d’Anticorrupció per presumptes delictes urbanístics

L'Ajuntament de Campos, en el punt de mira d'Anticorrupció per presumptes delictes urbanístics

Així consta en la Memòria del 2023 de l’Oficina de Prevenció i Lluita contra la Corrupció de les Balears, que PP i Vox han decidit tancar

La Fiscalia manté oberta una investigació per un presumpte delicte urbanístic a l’Ajuntament de Campos. L’Oficina de Prevenció i Lluita contra la Corrupció de les Balears va traslladar el cas als jutjats a finals de l’any passat, després d’apreciar indicis d’un possible delicte urbanístic en la concessió de llicències per part del Consistori campaner des de l’any 2015 . Així consta en la Memòria del 2023 de l’Oficina de Prevenció i Lluita contra la Corrupció de les Balears, que casualment PP i Vox tenen decidit i aprovat el seu tancament imminent.

Alguns dels casos que Anticorrupció va decidir traspassar a la via judicial corresponen a l’etapa de l’exregidor d’Urbanisme, Sebastià Sureda, actual director general d’Emergències del Govern

Aquesta investigació afectaria l’exregidor d’Urbanisme del Consistori campaner, Sebastià Sureda, que actualment ocupa el càrrec de director general d’Emergències del Govern.

Aquesta investigació afectaria l’exregidor d’Urbanisme del Consistori campaner, Sebastià Sureda, que actualment ocupa el càrrec de director general d’Emergències del Govern.

Al marge d’aquest cas, un teletip d’Europa Press, també fa al·lusió a altres denúncies contra el mateix Ajuntament per no intervenir malgrat que denuncies rebudes contra establiments situats al polígon industrial i que podrien no disposar de la corresponent llicència d’activitat. Els responsables municipals s’haurien desentès de les denúncies esmentades.

També s’haurien denunciat altres fets com la suposada concessió de llicències d’obra il·legals.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència