Connect with us

Actualitat

La manca generalitzada de policies locals obliga a convocar d’urgència gairebé un centenar de noves places

Artà, Llucmajor i Son Servera, són alguns dels municipis que es podran beneficiar del nou procediment selectiu

La majoria dels municipis del conjunt de les Balears pateixen la manca d’efectius a les respectives plantilles de la Policia Local a l’hora d’atendre les necessitats diàries.

Aquesta situació ha fet necessària la convocatòria urgent de proves selectives per part de l’Escola Balear d’Administració Pública (EBAP). El procés preveu cobrir 95 places de categoria de policia local en 15 municipis de l’arxipèlag.

El termini de presentació d’instàncies quedarà obert oficialment aquest dimecres 3 d’abril i fins al 30 d’aquest mateix mes.

Entre les 95 noves places, n’hi ha 80 d’oferta pública d’ocupació per reposició d’efectius a Mallorca, mentre que la resta pertanyen a Menorca i Eivissa. Aquestes places corresponen al‟escala d‟Administració Especial, subescala Serveis Especials, grup C, subgrup C1, segons ha detallat el Govern.

Dita convocatòria permetrà cobrir noves places a una quinzena de municipis del conjunt de les Balears. Artà, Llucmajor i Son Servera, són alguns dels municipis que es podran beneficiar del nou procediment selectiu.

Són tendència