Connect with us

Actualitat

Manacor convoca unes jornades sobre la transformació d’espais educatius en refugis climàtics

Manacor convoca unes jornades sobre la transformació d'espais educatius en refugis climàtics

La iniciativa comptarà amb la participació d’experts en la investigació climàtica, mitigació i adaptació, professionals de l’educació, l’arquitectura i el disseny urbà

La Institució Pública Antoni M. Alcover de Manacor serà l’escenari el pròxim 26 d’abril d’una jornada innovadora centrada en la transformació d’espais educatius en refugis climàtics.

Organitzada per l’Ajuntament de Manacor, la jornada serà inaugurada pel batle, Miquel Oliver, i comptarà amb la participació d’experts destacats en el camp de la investigació climàtica, polítiques de mitigació i adaptació, així com professionals de l’educació i l’arquitectura i disseny urbà.

El delegat de Medi Ambient, Sebastià Llodrà; la delegada d’Espai Públic, Joana Maria Llull; la delegada d’Educació, Carme Gomila; i el tècnic de Medi Ambient de l’Ajuntament de Manacor, Antoni Pascual; han presentat aquest dimecres la iniciativa als mitjans de comunicació.

El programa inclou diversos blocs temàtics: el repte que planteja el canvi climàtic en un territori com és Mallorca i les Illes Balears, exemples d’adaptació al canvi climàtic i els refugis climàtics als centres educatius de Manacor.

Els interessats/des en assistir-hi es poden inscriure a través del següent enllaç:
https://enviumanacor.com/esdeveniments/tranformacio-despais-educatius-en-refugis-climatics

Són tendència