Connect with us

Actualitat

Vint butaques del Teatre Principal portaran el nom de diverses personalitats del món artístic

Vint butaques del Teatre Principal portaran el nom de diverses personalitats del món artístic

Entre els escollits hi figuren el músic i compositor artanenc; Antoni Lliteres i Carrió, el compositor; Pere Capellà, l’autor Joan Mas i Bauzà i Serafí Guiscafre, entre d’altres

El Consell de Mallorca ha decidit retre homenatge a 20 personalitats del món de les arts escèniques posant el seu nom a butaques del Teatre Principal de Palma. D’aquesta manera la institució insular celebra el Dia Mundial del Teatre amb aquesta iniciativa que neix amb la voluntat que es converteixi en una tradició que tengui continuïtat anual, segons ha informat l’ens.

En la relació de persones escollides hi trobam molts de noms vinculats a la zona del Llevant, Migjorn i Pla de Mallorca, com és el cas del músic i compositor artanenc; Antoni Lliteres i Carrió, el compositor; Pere Capellà, l’autor; Joan Mas i Bauzà, l’actor Rafel Ramis o Serafí Guiscafré, que va ser director del Teatre Principal entre els anys 1980 i 1995.

Els familiars i amics estan convidats a l’acte institucional que es durà a terme aquest dimecres, 27 de març, a les 17 hores.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència