Connect with us

Comunitat

Detingut el director d’una clínica d’estètica de Palma per la mort d’una pacient

Detingut el director d'una clínica d'estètica de Palma per la mort d'una pacient

L’arrestat exercia com a cirurgià malgrat estar inhabilitat judicialment per practicar la medicina

La Policia Nacional ha detingut el director d’una clínica d’estètica de Palma per la mort d’una pacient per una presumpta negligència. L’arrestat exercia com a cirurgià malgrat estar inhabilitat judicialment per practicar la medicina. La investigació ha conclòs que la pacient morta va signar el consentiment informat per a l’operació en espanyol, tot i que era britànica i no sabia parlar-ne.

Segons ha informat la Policia Nacional, els fets van passar l’u de setembre de l’any passat. La víctima, una jove d’origen britànic, es va sotmetre a una operació de cirurgia estètica a una clínica de Palma. Durant l’operació va entrar en parada cardiorespiratòria i va haver de ser traslladada a l’hospital de Son Espases. Allà va estar gairebé dues setmanes ingressada a l’UCI fins que va morir a conseqüència de les greus lesions patides després de l’operació.

Els familiars de la víctima van presentar una denúncia davant la Policia Nacional en entendre que s’havia produït una mala praxi per part dels metges que van participar en l’operació. El grup d’Homicidis de la Policia i es va fer càrrec de la investigació. Juntament amb un altre facultatiu està acusat d’un presumpte delicte d’homicidi per imprudència professional.

Són tendència