Connect with us

Comunitat

Prohens diu que si és citada per la comissió del ‘cas Koldo’ al Congrés donarà les “explicacions necessàries”

La presidenta del Govern, Marga Prohens, ha assegurat aquest dimarts al Parlament que si és citada per comparèixer a la comissió d'investigació del cas Koldo que s'aprovi al Congrés, fa comptes anar-hi per donar les "explicacions necessàries". "El meu Govern i jo mateixa compareixerà i donarà les explicacions que facin falta", ha afirmat la líder de l'Executiu, després que el portaveu del PSIB, Iago Negueruela, l'hagi acusada de, no obstant això, "no gosar comparèixer a la comissió del Parlament" i estimar fer-ho a Madrid". Negueruela ha acusat l'actual Govern del PP de ser els responsables que la trama de les mascaretes entrés a la Conselleria de Salut, quan Manuela Garcia ja estava al capdavant i ha insistit a reclamar l'estat de l'expedient de reclamació. "Quines relacions van tenir amb Miguel Tellado i Koldo García?", ha demanat el portaveu socialista. La presidenta del Govern, tot i això, ha respost que és l'anterior Govern i l'expresidenta, Francina Armengol, els que "poden donar explicacions. "Menteixen en cada resposta perquè no poden dir la veritat", ha afegit. "Qui pot contestar qui de la seva trama es va posar en contacte i amb qui del Govern no som jo, són vostès. Qui pot contestar per què se'n va certificar la compra, tot i saber que eren 'fake', no som jo, són vostès Qui pot contestar per què van escindir informes no som jo, són vostès Qui pot contestar per què no es va informar la Guàrdia Civil no som jo, són vostès Qui pot contestar per què no van reclamar en tres anys no som jo, són vostès "Qui pot contestar per què els doblers dels ciutadans van acabar en Ferraris, pisos i prostitutes no som jo, és Francina Armengol", ha afirmat. Negueruela, per part seva, ha garantit que fan comptes assistir a les comissions "amb el cap alt" per la gestió que es va fer de la pandèmia i "sense por". Prohens ha lamentat que davant la falta de projecte polític, l'oposició recorri a l'atac personal com es va fer, ha recordat, amb la hipoteca o el seu divorci.

Mentrestant, el portaveu socialista, Iago Negueruela, l’acusa de “no gosar comparèixer a la comissió del Parlament i prefereix fer-ho a Madrid”

La presidenta del Govern, Marga Prohens, ha assegurat aquest dimarts al Parlament que si és citada per comparèixer a la comissió d’investigació del cas Koldo que s’aprovi al Congrés, fa comptes anar-hi per donar les “explicacions necessàries”.

“El meu Govern i jo mateixa compareixerà i donarà les explicacions que facin falta”, ha afirmat la líder de l’Executiu, després que el portaveu del PSIB, Iago Negueruela, l’hagi acusada de, no obstant això, “no gosar comparèixer a la comissió del Parlament” i estimar fer-ho a Madrid”.

Negueruela ha acusat l’actual Govern del PP de ser els responsables que la trama de les mascaretes entrés a la Conselleria de Salut, quan Manuela Garcia ja estava al capdavant i ha insistit a reclamar l’estat de l’expedient de reclamació. “Quines relacions van tenir amb Miguel Tellado i Koldo García?”, ha demanat el portaveu socialista.

La presidenta del Govern, tot i això, ha respost que és l’anterior Govern i l’expresidenta, Francina Armengol, els que “poden donar explicacions. “Menteixen en cada resposta perquè no poden dir la veritat”, ha afegit.

“Qui pot contestar qui de la seva trama es va posar en contacte i amb qui del Govern no som jo, són vostès. Qui pot contestar per què se’n va certificar la compra, tot i saber que eren ‘fake’, no som jo, són vostès Qui pot contestar per què van escindir informes no som jo, són vostès Qui pot contestar per què no es va informar la Guàrdia Civil no som jo, són vostès Qui pot contestar per què no van reclamar en tres anys no som jo, són vostès “Qui pot contestar per què els doblers dels ciutadans van acabar en Ferraris, pisos i prostitutes no som jo, és Francina Armengol”, ha afirmat.

Negueruela, per part seva, ha garantit que fan comptes assistir a les comissions “amb el cap alt” per la gestió que es va fer de la pandèmia i “sense por”.

Prohens ha lamentat que davant la falta de projecte polític, l’oposició recorri a l’atac personal com es va fer, ha recordat, amb la hipoteca o el seu divorci.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència