Connect with us

Vist a les xarxes

El ‘cas Ayuso’ continua fent-se gros

El 'cas Ayuso' continua fent-se gros

Avui ElDiario.es i El País destapen que la parella de la presidenta de la Comunitat de Madrid va intentar vendre vacunes contra la covid 5 vegades més cares del seu preu real

En aquestes últimes hores s’han conegut més detalls vinculats als negocis de l’actual parella de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso.

Aquest dilluns, ElDiario.es i El País destapen que Alberto González Amador va intentar vendre vacunes contra la covid 5 vegades més cares del seu preu real. Segons el digital, la parella de la presidenta madrilenya va fer d’intermediari d’un negoci per fer arribar vacunes d’AstraZeneca a Costa d’Ivori per 15,5 euros, quan no costaven més de tres euros.

Al marge d’aquest nou cas, els mitjans també aporten novetats sobre l’episodi de la venda de mascaretes. ‘El diari El País’ ha publicat que la parella d’Ayuso va cometre el frau de forma deliberada, sent conscient que pretenia lucrar-se de forma il·legal. Després que els serveis jurídics de l’Agència Tributària ho investiguessin durant més d’un any, van concloure que tot plegat no va ser un error. En un informe de fa dos mesos, expliquen que han de posar el cas en mans del Ministeri fiscal, ja que el frau a Hisenda arriba en total fins als 350.000 euros.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència