Connect with us

Vist a les xarxes

62 candidats per cobrir tres places de policia local i cap aspirant va ser apte 

62 candidats per cobrir tres places de policia local i cap aspirant va ser apte 

El concurs per ocupar les places públiques va ser convocat per l’Ajuntament de la Paeria de Cervera, segons informa el diari ‘Segre’

El concurs que el Consistori de la Paeria de Cervera va convocar per tal d’aconseguir cobrir tres places que hi havia vacants al cos de la policia local finalment ha quedat desert. I el motiu no va ser per falta d’aspirants, ni de molt.

Segons informa aquest divendres el diari ‘Segre’, a la convocatòria s’hi van presentar 62 candidats, i només un d’ells va superar totes les proves. Però, finalment, ni tan sols aquest va poder obtenir la plaça perquè tenia el carnet de conduir retirat.

Segons la mateixa font, el procés de selecció va començar el passat mes de gener i, a mesura que anava avançant, els aspirants que s’hi van presentar van anar quedant eliminats.

Les proves que els candidats havien de superar eren: un examen cultural, un test sobre el coneixement de l’administració i competències, la resolució d’un cas pràctic, proves físiques, un examen de català, un test psicotècnic i també una revisió mèdica.

A causa d’aquesta situació, des de l’Ajuntament tenen previst obrir un nou procés de selecció per tal de poder completar totes les places del cos policial, ja que la plantilla actual d’agents està sota mínims.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència