Connect with us

Actualitat

Una vintena de ferits, set d’ells greus, després de bolcar un bus de l’Imserso a l’altura de Sant Llorenç

Una vintena de ferits, set d'ells greus, després de bolcar un bus de l'Imserso a l'altura de Sant Llorenç

El vehicle de passatgers s’ha sortit de la via per causes desconegudes i s’ha precipitat per un terraplè de dos metres d’alçada que ha fet que quedes bolcat

El succés ha passat cap a les 10 del matí d’aquest dilluns quan un autobús on viatjaven turistes de l’IMSERSO ha patit un accident, quan transitava a l’altura del municipi de Sant Llorenç.

L’accident s’ha produït per causes que encara no se saben i s’estan investigant. El tràgic succés ha tingut lloc en un tram de la carretera que té un revolt, moment en què el vehicle de passatgers s’ha sortit de la via i s’ha precipitat per un terraplè de dos metres d’alçada que ha fet que quedes bolcat. A l’accident no s’ha vist implicat cap altre vehicle.

Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat diverses dotacions de la Guàrdia Civil i dels Bombers de Mallorca, a més de membres de Protecció Civil i de la Policia Local de Son Servera i Sant Llorenç. Diverses ambulàncies medicalitzades i també un helicòpter del servei d’emergències també han estat mobilitzats per traslladar els ferits.

Un dels viatgers ha resultat ferit de caràcter molt greu, i ha hagut de ser traslladat fins a un centre hospitalari en helicòpter

Al lloc s’hi han desplaçat diverses dotacions de la Guàrdia Civil i dels Bombers de Mallorca, a més de membres de Protecció Civil i de la Policia Local de Son Servera i Sant Llorenç. Diverses ambulàncies medicalitzades i també un helicòpter del servei d’emergències han acudit també per traslladar els ferits.

Segons el primer balanç aportat per la Guàrdia Civil de Trànsit, un dels viatgers ha resultat ferit de caràcter molt greu, i ha hagut de ser traslladat fins a un centre hospitalari en helicòpter. Una vintena més de persones han resultat ferides de diversa consideració, set d’ells en estat greu. Alguns dels accidentats han estat traslladats fins a l’Hospital de Manacor i la resta a Son Espases.

Són tendència