Connect with us

Societat

Investiguen un home com a presumpte autor dels delictes d’amenaces, lesions i contra la seguretat viària, a Sencelles

Investiguen un home com a presumpte autor dels delictes d'amenaces, lesions i contra la seguretat viària, a Sencelles

Després d’haver protagonitzat un accident on va resultar ferit un motorista en un camí rural

La Guàrdia Civil investiga un home com a presumpte autor dels delictes d’amenaces, lesions i contra la seguretat viària, a Sencelles.

Els fets van passar la matinada del dia 22 de desembre de l’any passat, quan un tot terreny que circulava pel camí d’Es Vetllar del citat municipi, a la sortida d’un revolt va col·lisionar contra una
motocicleta que va acabar impactant contra una paret de pedra, quedant atrapat parcialment entre la moto i la paret, iniciant-se entre els dos conductors involucrats en la topada una discussió.

Segons va denunciar la víctima, el conductor del tot terreny el va agredir i amenaçar perquè no digués res sobre el que havia passat. Seguidament, va abandonar el lloc de l’accident sense esperar l’arribada de serveis d’emergències, que havien estat alertats pels ocupants d’un altre turisme que es van trobar amb l’accident i que van assistir al ferit que es queixava de molt dolor en una cama.

Les investigacions dutes a terme per la Guàrdia Civil de Trànsit, aconseguiren localitzar el conductor que va causar l’accident. La seva identificació va permetre comprovar que no disposava de permís de conduir i el tot terreny que conduïa tampoc tenia l’assegurança obligatòria.

Són tendència