Connect with us

Actualitat

Imposades dues denúncies per pesca il·legal a la Reserva Marina del Migjorn

Imposades dues denúncies per pesca il·legal a la Reserva Marina del Migjorn de Mallorca

A una embarcació professional d’arts menors pescant calamars a s’Almonia i a dos submarinistes per capturar un anfós d’una mida inferior a la permesa

La Conselleria d’Agricultura, Pesca i Medi Natural, a través del personal d’inspecció pesquera de la Direcció General de Pesca, ha interposat dues denúncies per pesca il·legal a la Reserva Marina del Migjorn de Mallorca.

El primer cas es va donar el passat dijous, 1 de febrer, quan es va localitzar una embarcació professional d’arts menors pescant calamars a la zona integral de s’Almonia. Aquesta barca era objecte de seguiment i el seu patró coneixia l’embarcació de vigilància de la Reserva, fet pel qual l’operació es va dur a terme amb una embarcació diferent.

La segona denúncia va tenir lloc el diumenge, 4 de febrer, en el mateix indret, a dos submarinistes que havien capturat un anfós de 37 cm, una mida molt inferior a la talla mínima de 53 cm que es permet a les reserves marines. Es dona la circumstància que una d’aquestes persones és un experimentat pescador que participa habitualment en les competicions de pesca submarina i l’altre és l’armador d’una embarcació de pesca professional.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència