Connect with us

Actualitat

El PP de Felanitx demana la dimissió de la portaveu socialista “per insults masclistes a la batlessa”

El PP de Felanitx demana la dimissió de la portaveu socialista "per insults masclistes a la batlessa"

En una nota de premsa, els populars acusen Damiana Massutí d’haver insultat a Catalina Soler, via WhatsApp, amb l’afegit “necessites un bon ‘polvo’, crec jo”

El grup municipal del PP de Felanitx ha fet públic un comunicat denunciant els insults que hauria rebut la batlessa, Catalina Soler, per part de la portaveu del grup municipal socialista, Damiana Massutí Gómez, després de la publicació d’un tuit a les xarxes. En la nota, els populars demanen la dimissió de la regidora del PSOE.

El comunicat fa esment al fet que la mateixa batlessa, via X, ha fet referència l’absència dels grups de l’oposició a una comissió informativa que havia estat convocada per aquest matí. En el comentari, Soler comentava que “és la primera vegada que ningú de l’oposició assisteix a una comissió informativa”. En el mateix tuit, ha detallat l’absència dels dos regidors socialistes, acompanyat d’una foto en la qual es veien cadires buides.

En el comunicat, també es parla que la portaveu del PSOE, Damiana Massutí, hauria enviat un missatge de WhatsApp a Soler “amb insults” i dient-li “no ets més dolenta perquè no t’han deixat senyora”, a més d’altres desqualificacions. Poc després, en un segon missatge la mateixa regidora de l’oposició s’hauria tornat a dirigir a la batlessa amb el següent comentari: “necessites un bon polvo, crec jo”.

Catalina Soler, mitjançant el grup municipal, ha denunciat els insults masclistes per part de la representant del grup socialista, “només per exposar la realitat que es viu dins de l’ajuntament”, diu la nota.

Són tendència