Connect with us

Oci i Cultura

Gabriel Barceló Bover, primer president d’honor de la Institució Pública Antoni M. Alcover

Gabriel Barceló Bover, primer president d'honor de la Institució Pública Antoni M. Alcover

Va ser un dels impulsors de la creació de l’entitat i, d’aleshores ençà, ha estat membre actiu de la Junta rectora

Qui va ser fundador i director durant anys de l’Escola Municipal de Mallorquí de Manacor, Gabriel Barceló Bover, ha estat nomenat per unanimitat president d’honor de la Institució Pública Antoni M. Alcover, a proposta de l’Associació d’Amics de l’entitat.

L’Associació ha considerat que «l’estima que Barceló ha mostrat cap a la figura d’Antoni M. Alcover i tota una vida dedicada a divulgar la seva figura», el fan mereixedor d’aquest càrrec honorífic que fins aquest moment no s’havia ocupat mai.

El batle de Manacor, Miquel Oliver, com a president de la Junta rectora de la Institució esmentada, ha estat l’encarregat de comunicat el nomenament. Oliver ha ressaltat que «la feina de Gabriel Barceló ha estat crucial per promoure la consciència i l’interès envers la figura d’Alcover, ajudant a mantenir viva la seva memòria i la seva influència en la cultura catalana».

Barceló, va ser un dels impulsors de la creació de la Institució Alcover i, d’aleshores ençà, ha estat membre de la Junta rectora.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència