Connect with us

Actualitat

A Portocolom: Un home s’atrinxera al seu domicili després d’agredir la seva parella

A Portocolom: Un home s'atrinxera al seu domicili després d'agredir la seva parella

Va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte de maltractaments en l’àmbit familiar i amenaces

La Guàrdia Civil ha detingut un home de nacionalitat espanyola, com a presumpte autor d’un delicte de maltractaments en àmbit familiar i amenaces, en un habitatge de Portocolom.

Els fets succeïren aquest passat diumenge a la nit, quan agents de la Policia Local i Guàrdia Civil de Felanitx, van ser alertats d’una baralla en un domicili de Portocolom.

A l’arribada al lloc dels fets, els agents van auxiliar una dona que havia estat copejada i amenaçada per la seva parella al seu domicili. L’agressor s’havia quedat a l’interior de l’habitatge i amenaçava
d’agredir amb una ganiveta qui gosés accedir a l’interior de la vivenda.

Immediatament, van ser mobilitzades patrulles de suport i un equip de negociació de la Guàrdia Civil, que una vegada al lloc van entaular conversa telefònica amb l’home durant 40
minuts. Finalment, van aconseguir tranquil·litzar-lo, per després convèncer-lo que es lliurés voluntàriament i fos assistit pels sanitaris que esperaven en una ambulància desplaçada fins a la zona.

Un cop va sortir de la casa i va ser tractat pels metges al mateix lloc i posteriorment traslladat en ambulància a l’hospital de Manacor escortat per una patrulla de la Guàrdia Civil.

Són tendència