Connect with us

Vist a les xarxes

Sanitat vol que les ulleres i les lents de contacte entrin per la Seguretat Social

Sanitat vol que les ulleres i les lents de contacte entrin per la Seguretat Social

Així ho va anunciar la ministra Mónica García, a l’últim Consell de Ministres, tot i que la notícia pràcticament no havia transcendit

El Ministeri de Sanitat vol que la sanitat pública es faci càrrec de les ulleres i les lents de contacte. És a dir, que la Seguretat Social permeti que el beneficiat/da pugui veure atesa la seva necessitat de manera gratuïta o bé pugui beneficiar-se d’un descompte.

Així ho va explicar la ministra de Sanitat, Mónica García, després de l’últim Consell de Ministres celebrat aquest dilluns. Una decisió que podria beneficiar a moltes persones i que pràcticament no ha transcendit a bona part dels mitjans. La ministra va dir que vol posar en marxa la mesura durant aquesta legislatura, però no va donar gaires detalls sobre quan entraria en vigor, ni tampoc de qui se’n podria beneficiar.

Estudis recents revelen que gairebé dues terceres parts de la població d’arreu de l’estat fa servir ulleres o lents de contacte: traduït en xifres suposen uns 30 milions de persones.

Són tendència