Connect with us

Societat

Un veïnat roba una excavadora a Santa Eugènia i provoca nombrosos danys al mobiliari urbà

Un veïnat roba una excavadora a Santa Eugènia i provoca nombrosos danys al mobiliari urbà

L’autor dels fets, que va poder ser identificat, va causar desperfectes en una vintena de fanals, diversos senyals de trànsit, pals de fusta i murs de pedra

La Guàrdia Civil ha detingut un home, de nacionalitat espanyola, com a presumpte autor d’un delicte de furt i ús de vehicle i altre de danys en mobiliari urbà en la localitat de Santa Eugènia.

Els fets van passar la passada durant la matinada de dilluns, quan un individu va sostreure una excavadora de grans dimensions que estava estacionada en un determinat indret del poble que es troba en obres. A continuació es va traslladar amb la mateixa per diversos carrers del nucli urbà i camins dels afores, provocant danys, de manera intencionada, en una vintena de fanals públics, diversos senyals de trànsit, pals de fusta i murs de pedra. Posteriorment, va deixar abandonada la màquina excavadora i abandona el lloc.

Després de tenir coneixement dels fets, la Guàrdia Civil va iniciar una investigació, amb col·laboració amb la Policia Local, aconseguint identificar l’autor dels fets. L’arrestat residia en el mateix poble. Va poder ser detingut ahir capvespre.

Els danys són abundants i ascendeixen a milers d’euros estant pendent de la valoració total.

Són tendència