Connect with us

Actualitat

Manacor pateix una onada inusual de robatoris en comerços

Manacor pateix una onada inusual de robatoris en comerços

L’últim assalt violent a una oficina d’assegurances al centre de la ciutat accentua les sospites sobre la possibilitat que es pugui tractar de lladres reincidents

Fins a quatre botigues situades a diferents indrets del nucli urbà de Manacor han patit un robatori en menys d’una setmana. L’últim episodi es va produir aquest dissabte passat quant a les 7 del matí, hora poc habitual per dur a terme aquest tipus de delictes, a una oficina d’assegurances situada entre el carrer Bosch i la plaça de Sa Bassa va ser assaltada de forma ràpida i violenta. Els autors van aconseguir endur-se’n alguns ordinadors de taula de l’interior de l’oficina. En aquest cas, també va ser necessària la intervenció dels bombers per extingir un incendi que poc després del robatori es va declarar a l’interior de l’agència causant danys materials.

En alguns casos són furts de petit valor, però els afectats casualment són tots comerços de diferents àmbits. Cal ressaltar que algund d’aquests robatoris s’han produït a plena llum del dia.

Efectius de la Policia Local i Policia Nacional investiguen des de fa dies i de manera conjunta els fets amb el propòsit d’identificar els autors dels fets esmentats, ja que podrien estar interrelacionats.

Comerciants i ciutadans han aprofitat les xarxes socials per expressar el seu temor i la sensació creixent d’inseguretat entre els veïns

Els comerciants de la ciutat es mostren preocupats per la inusual cadena de robatoris que sofreixen des de fa uns dies. Alguns ciutadans també han aprofitat les xarxes socials per expressar el seu temor i, segons alguns testimonis, la sensació creixent d’inseguretat entre els veïns.

Són tendència