Connect with us

Vist a les xarxes

La infanta Cristina i Iñaki Urdangarin ja han firmat el divorci

Ho avança aquest dimecres la revista ¡Hola!. Ja és definitiu: La infanta Cristina i Iñaki Urdangarin ja han firmat el divorci. Segons la mateixa font, l'exparella va firmar el divorci fa relativament poc, els últims dies de 2023 o els primers d'aquest 2024, en una notaria de Barcelona per tal d'accelerar el tràmit. La revista afegeix que Cristina i Iñaki han arribat a un acord econòmic per a la manutenció dels fills, però que no hi haurà indemnització ni pensió en el cas d'ell. Els exducs de Palma es van casar l'octubre de 1997 i, després de 26 anys de matrimoni i dos separats, han signat els papers del seu divorci en secret i sense que es conegui la data exacta.

Ho avança aquesta setmana la revista ¡Hola!

Ho avança aquest dimecres la revista ¡Hola!. Ja és definitiu: La infanta Cristina i Iñaki Urdangarin ja han firmat el divorci. Segons la mateixa font, l’exparella va firmar el divorci fa relativament poc, els últims dies de 2023 o els primers d’aquest 2024, en una notaria de Barcelona per tal d’accelerar el tràmit.

La revista afegeix que Cristina i Iñaki han arribat a un acord econòmic per a la manutenció dels fills, però que no hi haurà indemnització ni pensió en el cas d’ell. Els exducs de Palma es van casar l’octubre de 1997 i, després de 26 anys de matrimoni i dos separats, han signat els papers del seu divorci en secret i sense que es conegui la data exacta.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència