Connect with us

Actualitat

Tres joves detinguts per dos robatoris amb violència a Portocolom

Tres joves detinguts per dos robatoris amb violència a Portocolom

La jutgessa de Manacor, en funcions de guàrdia, va decretar diumenge passat l’ingrés a la presó de dos dels arrestats

Tres joves, dos d’ells de nacionalitat espanyola i un paraguaià, han estat detinguts com a presumptes autors de dos delictes de robatori amb violència i intimidació al nucli de Portocolom.

El primer assalt va tenir lloc a finals de novembre del 2023. Dos dels tres delinqüents van mostrar una pistola, una escopeta i un fusell AK-47 simulat a una dona a qui van amenaçar perquè concertés una cita amb una de les víctimes, que té una joieria.

El segon atracament va tenir lloc el 12 de gener passat. Els tres assaltants van abordar un jove que havia quedat amb un amic per fumar porros en una casa abandonada de Portocolom. El van agafar per l’esquena i el van llençar contra un matalàs cap per avall per lligar-li els turmells amb una corda i les mans amb una brida. El perjudicat, mentre estava estirat, va notar un cilíndric a l’esquena i en girar-se va veure dos dels tres sospitosos, amb una suposada arma de foc.

Els ara arrestats li van comentar que havia de pagar un deute de 14.000 euros. Després el van pujar a un cotxe i una tercera persona va apuntar-li amb la mateixa pistola tota l’estona. El van fins a l’habitatge de la seva mare, però no trobaren res de valor. Posteriorment, es van dirigir a la casa de la seva padrina, però tampoc no van agafar res. Al final van anar a la joieria de sa mare i es van endur 1.000 euros de la caixa registradora i 300 grams d’or.

La Guàrdia Civil va obrir una investigació després de rebre la denúncia de les dues víctimes i va detenir els tres delinqüents. La jutgessa de Manacor, en funcions de guàrdia, va decretar diumenge passat l’ingrés a la presó de dos dels arrestats.

Són tendència