Connect with us

Comunitat

Decreten el ‘tancament immediat’ del Museu Marítim de Mallorca

El Consell de Mallorca hauria detectat que la seu de Palma del Museu Marítim de Mallorca no compleix amb les condicions de seguretat des que es va obrir i per aquest motiu ha ordenat el seu tancament immediat de manera temporal. El Museu, ubicat a Ses Voltes des del mes de setembre de 2020, "no disposa de sistema antiincendis ni d'un pla d'evacuació, tot i que rep, cada setmana, la visita d'escoles i associacions", segons ha informat l'ens insular. La vicepresidenta i consellera de Cultura i Patrimoni, Antònia Roca, ha detectat aquesta anomalia després de rebre l'informe sobre l'estat d'execució de les obres. Es calcula que la duració d'aquesta adequació podria perllongar-se durant uns mesos i la reobertura de les instal·lacions podria retratar-se fins abans de la temporada d'estiu.

“No compleix amb les condicions de seguretat”, segons el departament insular de Patrimoni

El Consell de Mallorca hauria detectat que la seu de Palma del Museu Marítim de Mallorca no compleix amb les condicions de seguretat des que es va obrir i per aquest motiu ha ordenat el seu tancament immediat de manera temporal. El Museu, ubicat a Ses Voltes des del mes de setembre de 2020, “no disposa de sistema antiincendis ni d’un pla d’evacuació, tot i que rep, cada setmana, la visita d’escoles i associacions”, segons ha informat l’ens insular.

La vicepresidenta i consellera de Cultura i Patrimoni, Antònia Roca, ha detectat aquesta anomalia després de rebre l’informe sobre l’estat d’execució de les obres. Es calcula que la duració d’aquesta adequació podria perllongar-se durant uns mesos i la reobertura de les instal·lacions podria retratar-se fins abans de la temporada d’estiu.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència