Connect with us

Comunitat

Investiguen un ciberatac a l’Ajuntament de Calvià

Segons informen alguns mitjans, els autors exigeixen un ‘rescat’ de 10 milions d’euros per recuperar el material sostret

Els ‘hackers’ informàtics tornen a ser notícia. En aquest cas és l’Ajuntament de Calvià qui ha presentat aquest dilluns una denúncia davant de la Guàrdia Civil pel ciberatac que, segons el consistori, s’hauria produït durant la matinada de dissabte passat i que ha afectat a bona part de la xarxa informàtica del Consistori.

Els tècnics informàtics municipals, acompanyat d’un equip d’especialistes, està treballant en les anàlisis forenses preceptives, així com en els processos de recuperació dels serveis afectats.

L’Ajuntament, mitjançant les xarxes socials, ha instat als ciutadans que, en cas d’haver de passar algun document per Registre, ho faci a través del Registre de l’Administració General de l’Estat.
També s’ha comunicat que qualsevol termini administratiu (presentació d’al·legacions i instàncies, etc.) queda suspès fins al 31 de gener inclòs, data a partir de la qual es recuperaran els terminis amb data de divendres passat.

Alguns mitjans han informat que els autors del ciberatac contra l’administració municipal exigeixen 10 milions en concepte de ‘rescat’.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència