Connect with us

Actualitat

Detinguts els autors d’un robatori amb violència comès a Cala Millor

Detinguts els autors d'un robatori amb violència comès a Cala Millor

Un vianant va ser abordat per dos homes que van aconseguir prendre-li una jaqueta que portava 4.500 euros en efectiu

La Guàrdia Civil ha procedit a la detenció de dos homes, un algerià de 21 anys i un marroquí de 35 anys, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb violència i atemptat contra un agent de l’autoritat.

Els fets van passar la setmana passada, quan un ciutadà va ser objecte d’un robatori amb violència en un carrer del nucli costaner de Cala Millor. Els dos detinguts abordaren a la víctima per sorpresa, sent amenaçant amb dos ganivets amb els quals van intentar agredir-lo.
Després d’un forcejament la víctima va aconseguir fugir del lloc dels fets, moment que els dos delinqüents van aprofitar per prendre-li una jaqueta que portava amb 4.500 euros en efectiu en una de les butxaques.

Els fets van ser denunciats a les dependències de la Policia Local, que posteriorment ho comunicaren a una patrulla de Seguretat Ciutadana de la Guàrdia Civil que es va traslladar al lloc
on s’havia perpetrat el delicte amb la intenció de localitzar als autors.

Després de diverses batudes pels voltants, els agents pogueren localitzar i posteriorment identificar a un dels presumptes autors, que durant l’arrest es va mostrar molt agressiu i desafiant contra els agents, fins al punt d’intentar agredir-los. Posteriorment, també va poder ser localitzat el segon autor que una vegada identificat també va ser detingut.

Després de passar a disposició judicial, es va decretar l’ingrés a la presó del primer dels detinguts que comptava amb antecedents penals per fets similars.

Són tendència